Minilening aanvragen voor 500 euro

Wilt u een minilening aanvragen? Bekijk alle minilening aanbieders en waar u op moet letten bij online 500 euro lenen. Dan is het belangrijk om de voorwaarden voor het verstrekken van het mini krediet goed door te lezen. Er wordt voor een minilening geen rente gevraagd, maar u betaalt wel administratiekosten. Daarnaast betaalt u een boete wanneer u het geleende bedrag niet op tijd terugbetaalt. Het is dus belangrijk om goed voor uzelf na te gaan of u de lening tijdig kunt aflossen. Als dit niet het geval is dan is een minilening aanvragen niet verstandig. U kunt een mini lening nu heel eenvoudig via het internet aanvragen.

Overzicht lening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionGratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

500 euro lenen met een minilening

Als u even krap bij kas zit, bij voorbeeld omdat een aantal uitgaven waar u niet op had gerekend ineens allemaal tegelijk komt. Dan kunt u een minilening aanvragen. Het is het een prima oplossing om voor het opvangen van deze financiële tegenvaller een minilening aan te vragen. U kunt bij Ferratum direct een bedrag van bij voorbeeld 500 euro lenen zonder BKR toetsing. Dit kunt u op ieder gewenst moment online aanvragen. De lening verstrekker doet geen BKR toets. Dit betekent dat u ook gewoon kunt lenen als u al meerdere leningen heeft lopen. Veel banken doen zo’n toets wel. Als zij van mening zijn dat uw financiële verplichtingen al te hoog zijn wordt een lening in de meeste gevallen geweigerd. Bij Ferratum is dit dus niet aan de orde. Het te lenen bedrag staat in de meeste gevallen binnen 48 uur op uw rekening en u kunt er dan direct over beschikken.

Hoogte van een minilening

U kunt ervoor kiezen om 500 euro te lenen met een minilening. U kunt ook een minilening aanvragen om meer of minder geld te lenen. Het minimum bedrag is 100 euro en het maximum bedrag is 1500 euro. Afhankelijk van de door u gekozen lening, kunt u een bepaalde looptijd bepalen. Hoe hoger uw lening is, des te meer tijd u krijgt om het bedrag terug te betalen. Wilt u bijvoorbeeld 500 euro lenen dan kunt u kiezen uit een looptijd van 30 of 45 dagen. U moet de lening voor die tijd terugbetalen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Nu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Kredietconcurrent.nl

Nu aanvragen! €500 euro€1000+ euroVast & Variabel

Kredietspotter.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Geldshop.nl

Nu aanvragen! VariabelVariabelVast & Variabel

Looptijd van een minilening

De looptijd, ook wel leentermijn genoemd, is mede afhankelijk van het geleende bedrag. Dit is een belangrijk onderdeel van een minilening aanvragen. U kunt kiezen voor 15, 30, 45 of 62 dagen. Zoals eerder beschreven is de duur van uw lening afhankelijk van de hoogte van uw lening. Wilt u veel geld lenen dat heeft u langer de tijd om het geldbedrag terug te betalen. U kunt er dus eenvoudig een maand mee overbruggen, bij voorbeeld als u een betaling verwacht maar het geld komt net even later dan waar u op gerekend had. Dan kunt u een minilening aanvragen om de periode te overbruggen. Zodra de verwachte betaling binnen is kunt u de lening meteen aflossen. U betaalt dan ook geen rente. Bent u te laat met aflossen, dan kan de boete flink oplopen. Een minilening is echt bedoeld voor de korte termijn, en te laat aflossen wordt dan ook afgestraft.

De voorwaarden voor een minilening

Iedereen kan in principe een minilening aanvragen. Er zijn echter wel een paar voorwaarden. U moet in Nederland woonachtig zijn en ook een betaalrekening in Nederland hebben. Daarnaast moet u meerderjarig zijn, dus minimaal 18 jaar. Sommige lening verstrekkers hanteren een leeftijdsgrens van 19 of 21 jaar. Uw leeftijd wordt gecontroleerd aan de hand van een kopie van uw legitimatiebewijs dat u moet overleggen bij de aanvraag. Als u aan de voorwaarden voldoet wordt het geld dat u wilt lenen binnen 2 dagen op uw rekening gestort.

Bekijk hieronder hoeveel geld u kunt lenen en welke looptijd aan de lening verbonden is:

100 euro lenen – 15 of 30 dagen
200 euro lenen – 15 of 30 dagen
300 euro lenen – 15 of 30 dagen
400 euro lenen – 30 of 30 dagen
500 euro lenen – 15, 30 of 45 dagen
600 euro lenen – 45 of 62 dagen
700 euro lenen – 45 of 62 dagen
800 euro lenen – 45 of 62 dagen
900 euro lenen – 45 of 62 dagen
1000 euro lenen – 62 dagen
1100 euro lenen – 62 dagen
1200 euro lenen – 62 dagen
1300 euro lenen – 62 dagen
1400 euro lenen – 62 dagen
1500 euro lenen – 62 dagen

Home 500 euro lenen

Minilening aanbieders 500 euro lenen

500 euro lenen zonder bkr toetsing

Direct 500 euro lenen

Heeft u minilening spoed en wilt u vandaag 500 euro lenen? Dit is mogelijk als u eerder een minilening heeft aangevraagd. Hierbij zijn uw gegevens al bekend bij de lening verstrekker en kunt u snel 500 euro lenen. Veel mensen die tijdelijk geld nodig hebben maken gebruik van deze mogelijkheid. Omdat er geen BKR toetsing plaatsvindt en de lening zelf ook niet bij het BKR wordt gemeld scheelt dit rompslomp en tijd. Daarnaast loopt u bij het afsluiten van een mini lening niet het risico dat u wordt geweigerd omdat u al meerdere leningen en dergelijke heeft die bij het BKR bekend zijn. De verstrekker gaat er wel vanuit dat u het bedrag op tijd aflost. Niet tijdig aflossen betekent dat u een stevige boete moet betalen.