Minilening aanbieders

Vergelijk alle minilening aanbieders waar u 500 euro lenen kunt. Via het internet is het eenvoudig om een mini lening aan te vragen. Een minilening worden vooral afgesloten als u tijdelijk krap bij kas zit. Dit kan iedereen overkomen. Als u een betaalrekening bij uw bank heeft waar u niet rood mag staan, dan kunt u van deze kredietfaciliteit geen gebruik maken. De minilening aanbieders kunnen u dan een uitweg bieden om het probleem snel op te lossen.

Overzicht lening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionGratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

Waar kunt u 500 euro lenen?

Wilt u een minilening van 500 euro aanvragen, dan kunt u hiervoor onder andere een beroep doen op minilening aanbieders zoals Ferratum. Zij bieden mini kredieten aan voor dit soort kleinere bedragen. Met deze 500 euro kunt u dan een onverwachte rekening betalen. Of u kunt er de maand mee uit komen totdat uw inkomen weer wordt gestort. De lening is echt bedoeld voor de korte termijn. U kunt een minilening aanvragen vanaf 100 euro tot een bedrag van 1500 euro. De hoogte van uw lening bepaald of u uw lening binnen 15, 30, 45 of 62 weer moet terugbetalen. U kunt een minikrediet eenvoudig aanvragen via het internet. Hiervoor hoeft u alleen uw gegevens te verstrekken en een kopie van uw ID bewijs te overleggen.

De voorwaarden voor een minilening

Om voor een minilening in aanmerking te komen zijn er niet veel voorwaarden waar u aan moet voldoen. U moet in Nederland woonachtig zijn en de Nederlandse nationaliteit hebben. Verder moet u meerderjarig zijn, dus 18 jaar of ouder. Voldoet u niet aan deze voorwaarden dan komt u niet voor een lening in aanmerking. Hoe u het geld terugbetaalt is uw eigen verantwoordelijkheid. Er wordt geen toets gedaan bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Dus ook als u nog andere financiële verplichtingen heeft zoals een hypotheek, lease-contract voor een auto of een persoonlijke lening, kunt u en beroep doen op de minilening aanbieders.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Nu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Kredietconcurrent.nl

Nu aanvragen! €500 euro€1000+ euroVast & Variabel

Kredietspotter.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Geldshop.nl

Nu aanvragen! VariabelVariabelVast & Variabel

Betaal de lening tijdig terug

Een mini lening heet niet voor niets zo. Het is een lening die uitsluitend is bedoeld voor de korte termijn. Van de minilening aanbieders krijgt u het geld binnen enkele dagen op uw rekening tegemoet. Maar u moet er daarnaast wel voor zorgen dat u de lening op tijd weer terugbetaalt. Doet u dat niet dan volgt er een forse boete. De lening verstrekker was er immers vanuit gegaan het geleende bedrag op een bepaalde datum weer beschikbaar te hebben. Als u zich niet aan de voorwaarde van tijdig aflossen houdt, dan betaalt u daarvoor een stevige boete. Dit is wel iets waar u dus even over na moet denken voordat u een dergelijke lening aangaat.

Minilening aanbieders als u niet bij familie wilt lenen

Wilt of kunt u niet bij familie aankloppen voor een lening, dan is een klein bedrag van 500 euro lenen vaak een goede oplossing. Dit geld kunt u gebruiken om tijdelijke financiële problemen op te lossen. Het bedrag mag u uitgeven waaraan u wilt. Ferratum stelt geen eisen wat dat betreft. Dus ook als u van het geld een verjaardagsfeestje wilt geven dan is dat gewoon mogelijk. Zolang u de lening maar tijdig terugbetaalt. Wilt u dus uw familie of vrienden niet lastigvallen met een verzoek voor een lening, sluit dan gewoon een mini krediet af bij een aanbieder via het internet. Het is zo geregeld, het is vrijwel anoniem omdat er geen melding bij het BKR wordt gedaan. U kunt dus zonder veel rompslomp tijdelijke financiële problemen eenvoudig opvangen.

Home 500 euro lenen

minilening aanvragen 500 euro lenen

500 euro lenen zonder bkr toetsing