Kleine lening aanvragen

posted in: Geld lenen | 0

Wilt u een kleine lening aanvragen?

Wilt u een kleine lening aanvragen? Een kleine lening kan door veel mensen worden afgesloten. De voorwaarden waaraan iemand moet voldoen om een kleine lening af te kunnen sluiten is wel afhankelijk van de aanbieder. Een kleine lening, ook wel een minilening of minikrediet genoemd, kan bij sommige aanbieders worden afgesloten zonder BKR-check. Bij een dergelijke check wordt er beoordeeld of u een registratie heeft bij het BKR in Tiel. Wanneer dit het geval is, dan zal de lening in veel gevallen worden geweigerd. Hier heeft u dus geen last van wanneer dit niet wordt gecontroleerd. Vaak is het dan wel nodig om een loonstrookje te overleggen met de aanbieder van de kleine lening. Het is een voorwaarde om een minimum salaris te hebben. Dit minimum ligt bij de meeste kredietverstrekkers rond de 1.200 euro.

Overzicht lening aanbieders

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionGratis en vrijblijvende offerte


Vanaf 2500 euro lenen


Persoonlijke lening


Doorlopend Krediet

 

Heeft u een vast inkomen nodig?

Ja, u heeft een vast inkomen nodig om een kleine lening te kunnen afsluiten. Dit heeft ook een belangrijke reden. Wanneer u een kleine lening af wilt sluiten, dan moet u dit leedbedrag binnen korte tijd terugbetalen. Dit wordt vanzelfsprekend lastig wanneer er in die periode geen inkomen binnenkomt. De kredietverstrekker wil weten hoeveel salaris u ontvangt om te kunnen beoordelen hoe groot de kans is dat u het bedrag terug kunt betalen binnen de vastgestelde periode. Wanneer de kredietverstrekker van mening is dat deze kans relatief groot is, dan zal de minilening in de meeste gevallen worden toegekend.

Binnen hoeveel tijd moet u terugbetalen?

De looptijd van een kleine lening kan 15 dagen of bijvoorbeeld 30 dagen zijn. Een kleine lening is niet bedoeld om voor langere tijd te houden. Het geldbedrag moet echt altijd op korte termijn worden terugbetaald aan de kredietverstrekker. Dit is direct ook de reden dat de rente relatief laag is voor een kleine lening. De aanbieder is het geldbedrag immers voor korte tijd aan u kwijt. Niet iedere kredietverstrekker houdt looptijden van 15 of 30 dagen aan. Er zijn ook enkele kredietverstrekkers die meer tijd bieden om terug te betalen, zoals bijvoorbeeld 45 dagen.

Bekijk hieronder hoeveel geld u kunt lenen en welke looptijd aan de lening verbonden is:

100 euro lenen – 15 of 30 dagen
200 euro lenen – 15 of 30 dagen
300 euro lenen – 15 of 30 dagen
400 euro lenen – 30 of 30 dagen
500 euro lenen – 15, 30 of 45 dagen
600 euro lenen – 45 of 62 dagen
700 euro lenen – 45 of 62 dagen
800 euro lenen – 45 of 62 dagen
900 euro lenen – 45 of 62 dagen
1000 euro lenen – 62 dagen
1100 euro lenen – 62 dagen
1200 euro lenen – 62 dagen
1300 euro lenen – 62 dagen
1400 euro lenen – 62 dagen
1500 euro lenen – 62 dagen

Wat zijn de voordelen van een kleine lening?

Kleine leningen hebben diverse voordelen. Op de eerste plaats kunt u bij meerdere aanbieders terecht, zoals onder meer bij Geldshop, Kredietspotter, Findio of Ferratum. Hierdoor bent u goed in staat om de kleine leningen met elkaar te vergelijken. Ook kan het zijn dat de minilening bij de ene kredietverstrekker wordt afgekeurd en bij de ander wordt goedgekeurd.

 
 
U heeft dus meerdere kansen. De bedragen zijn relatief laag, waardoor de rente ook laag is. Het bedrag dat u moet terugbetalen is vaak maar een paar euro hoger dan het bedrag dat u heeft ontvangen. De voorwaarden van een kleine lening zijn helder. U weet precies wat u mag verwachten en waar u aan dient te voldoen. Uiteraard is een kleine lening ideaal om onverwachte uitgaven mee op te vangen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Nu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Kredietconcurrent.nl

Nu aanvragen! €500 euro€1000+ euroVast & Variabel

Kredietspotter.nl

Nu aanvragen! €2500 euro€2500+ euroVast & Variabel

Geldshop.nl

Nu aanvragen! VariabelVariabelVast & Variabel

Controleer de kredietaanbieder

Het is altijd aan te raden om de kredietaanbieder te controleren op betrouwbaarheid. We leven in een online wereld. Tegenwoordig gaat vrijwel alles via internet. Gelukkig zijn er veel betrouwbare aanbieders te vinden, maar er zijn er helaas ook bij die niet erg goed te boek staan. Betrouwbare aanbieders van minileningen zijn onder meer Ferratum, Findio, Kredietspotter en Geldshop. Bent u niet zeker over de betrouwbaarheid van een kredietverstrekker? Dan kunt u via de online zoekmachine zoeken naar ervaringen met de betreffende partij.
Minilening aanbieders 500 euro lenen

minilening aanvragen 500 euro lenen

500 euro lenen zonder bkr toetsing