500 Euro Lenen zonder BKR Toetsing


Wilt u 500 Euro lenen zonder BKR toetsing? Dit is mogelijk met een minilening. Bij een reguliere lening aanvraag controleert de bank of u aangemeld bent bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. In deze database staan alle leningen van particuliere personen in Nederland vermeld. Een kredietverstrekker kan dit register raadplegen om de kredietwaardigheid van een aanvrager te toetsen. Als u al meerdere leningen heeft dan kan het gebeuren dat u door een bank wordt geweigerd als u een kleine lening wilt. Wilt u 500 euro lenen zonder BKR toetsing dan kunt u hiervoor terecht bij Ferratum. Deze instelling toetst uw kredietwaardigheid niet bij het BKR.

 Overzicht minilening aanbieders


Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Ferratum Plus

Vanaf €600
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening


 

Gemakkelijk 500 euro lenen

500 Euro lenen zonder BKR toetsing is een gemakkelijke manier om een klein bedrag te lenen. Het is in enkele minuten geregeld en u heeft het geleende bedrag binnen enkele dagen op uw rekening staan. Ideaal om een onverwachte betaling op te vangen, of om de nieuwe wasmachine te betalen wanneer de oude het ineens begeeft en niet meer kan worden gerepareerd. Hiervoor is een mini krediet de ideale oplossing. Zodra uw salaris wordt gestort kunt u de lening weer aflossen. U betaalt geen rente, alleen een klein bedrag aan administratiekosten. Doordat de procedure online wordt afgehandeld hoeft u er niet de deur voor uit en heeft u in 1 tot 2 werkdagen het geleende geld op uw rekening.

  

Geen vragen over de besteding

Met 500 Euro lenen zonder BKR toetsing hoeft u zich ook geen zorgen te maken over lastige vragen over de besteding van het geleende bedrag. Hierover worden geen vragen gesteld. Wat u met het geld doet is uw zaak. Of u het nu voor de nieuwe wasmachine gebruikt, voor een feestje of om nieuwe kleren te kopen, dat is aan u. Het enige wat, de minilening aanbieders, Ferratum als kredietverstrekker vraagt is dat u het geleende bedrag tijdig terugbetaalt. Zo wordt 500 euro lenen zonder BKR registratie een fluitje van een cent. U hoeft zich geen zorgen te maken over kortdurende financiële problemen, want die worden bijna per direct voor u opgelost.

 


 

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Direct aanvragen€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Saldodipje.nl

Direct aanvragen€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
 


 

Eenvoudige voorwaarden voor een lening

Een klein bedrag lenen bij Ferratum van bij voorbeeld 500 euro kan zonder lastige voorwaarden. Het enige waaraan u moet voldoen is een aantal basisvoorwaarden. U moet meerderjarig zijn, de Nederlandse nationaliteit hebben en in Nederland woonachtig zijn. Overmaken naar een buitenlandse rekening is niet mogelijk. Aan de hand van een digitaal verstuurde kopie van uw ID-bewijs wordt gecontroleerd of uw gegevens kloppen. Is dit het geval dan wordt het door u gevraagde bedrag meestal direct overgemaakt.

 


 

Betaal uw lening op tijd weer terug

Wilt u een minilening aanvragen? Let dan op het volgende. Het is wel belangrijk dat u uw lening op tijd terugbetaalt. Voor een mini krediet geldt meestal een termijn van 30 dagen om dit weer terug te betalen. Een bedrag van 500 euro lenen zonder BKR registratie is dus goed mogelijk, mits u zeker weet dat u dit bedrag binnen de gestelde termijn ook weer kunt aflossen. Doet u dit niet dan betaalt u een flinke boete. Bedenk dus vooraf goed of u de mini lening op tijd weer kunt aflossen. Als u vooraf al weet dat dat niet gaat lukken, dan is het beter om een andere oplossing te zoeken of de uitgave indien enigszins mogelijk uit te stellen.

 


 

Geld lenen is geen schande, maar let wel op

Het kan iedereen overkomen dat er ineens een financieel “gat” ontstaat. Een minilening met BKR registratie is mogelijk. Als u zeker weet dat u een lening van 500 euro zonder BKR toetsing op tijd weer kunt terugbetalen dan is er gen enkele reden om dit geld niet te lenen. U kunt het financiële probleem ermee oplossen, u lost de lening tijdig af en kunt door met uw leven. Niemand hoeft te weten dat u tijdelijk een lening nodig had.