500 euro lenen met rood staan


Wilt u 500 euro lenen met rood staan? Soms zijn er ineens veel uitgaven achter elkaar en dan ineens blijkt het saldo net niet toereikend. De bank biedt deze mogelijkheid als service en daar mag u dus gewoon gebruik van maken. De kredietlimiet, het bedrag dat u maximaal rood mag staan, is als het goed is afgestemd op uw inkomen en hiermee kunt u 500 euro lenen. Vaak is het bedrag wel aan de hoge kant. Let er op dat rood staan geld kost in de vorm van debetrente, het is dus zeker niet gratis. Kunt niet in het rood staan? Dan kunt u een minilening aanvragen.

 Overzicht minilening aanbieders


Ferratum

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Saldodipje

€100 tot €1500
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vanaf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening

Ferratum Plus

Vanaf €600
 • Geen BKR Toetsing of Registratie
 • Vanaf €100 euro tot €1500 euro
 • Looptijd 15, 30, 45 of 62 dagen
 • Garantstelling vsnsf €10,89
 • Zonder loonstrook mogelijk
 • Binnen 24 uur op uw rekening


 

Minilening of minikrediet afsluiten

Wilt of mag u niet rood staan op uw betaalrekening, dan kunt u een minilening of mini krediet afsluiten om een roodstand mee op te vangen. U kunt bij voorbeeld als minikrediet euro lenen als uw saldo bijna 0 is en het duurt nog een paar dagen voordat u uw loon of uitkering weer krijgt. Dan kunt u met dit bedrag toch nog wat noodzakelijke boodschappen doen. Een minikrediet kunt u aanvragen bij onder andere Ferratum. Bijkomend voordeel is dat er geen toetsing bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) plaatsvindt. U heeft het geld in de meeste gevallen binnen 1 of 2 werkdagen op uw rekening. Zodra uw inkomen wordt gestort kunt u de mini lening weer aflossen. Voor een klein bedrag van bij voorbeeld 50 euro geldt vaak een termijn van dagen voor de terugbetaling. Let daar dus wel op als u zo’n lening afsluit, want te laat terugbetalen betekent een boete.

  

Voorwaarden voor een minikrediet

Als rood staan niet mag op uw betaalrekening en dus een minikrediet overweegt bij minilening aanbieders om het saldo op uw rekening tijdelijk aan te zuiveren, dan moet u aan een paar voorwaarden voldoen. Ten eerst of e wordt een mini lening niet verstrekt aan personen die nog minderjarig zijn. Een leeftijdsgrens van 18 of 19 jaar is gebruikelijk. Daarnaast komen mensen van 70 jaar of ouder doorgaans niet in aanmerking voor een minikrediet. Vervolgens moet u de Nederlandse nationaliteit hebben en in Nederland woonachtig zijn. U moet een kopie van een geldig ID-bewijs overleggen om uw identiteit te kunnen verifiëren. Als u aan de voorwaarden voldoet dan kan een minikrediet snel geregeld zijn. Online aanvragen betekent dat u het geld vaak al de volgende dag of uiterlijk binnen 2 werkdagen op uw rekening heeft staan.

 


 

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Direct aanvragen€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Saldodipje.nl

Direct aanvragen€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
 


 

Eenvoudige voorwaarden voor een lening

Een klein bedrag lenen bij Ferratum van bij voorbeeld 500 euro kan zonder lastige voorwaarden. Het enige waaraan u moet voldoen is een aantal basisvoorwaarden. U moet meerderjarig zijn, de Nederlandse nationaliteit hebben en in Nederland woonachtig zijn. Overmaken naar een buitenlandse rekening is niet mogelijk. Aan de hand van een digitaal verstuurde kopie van uw ID-bewijs wordt gecontroleerd of uw gegevens kloppen. Is dit het geval dan wordt het door u gevraagde bedrag meestal direct overgemaakt.

 


 

Betaal uw lening op tijd weer terug

Het is wel belangrijk dat u uw lening op tijd terugbetaalt in tegenstelling tot rood staan. Voor een mini krediet geldt meestal een termijn van 30 dagen om dit weer terug te betalen. Een bedrag van 500 euro lenen zonder BKR registratie is dus goed mogelijk, mits u zeker weet dat u dit bedrag binnen de gestelde termijn ook weer kunt aflossen. Doet u dit niet dan betaalt u een flinke boete. Bedenk dus vooraf goed of u de mini lening op tijd weer kunt aflossen. Als u vooraf al weet dat dat niet gaat lukken, dan is het beter om een andere oplossing te zoeken of de uitgave indien enigszins mogelijk uit te stellen.

 


 

Geld lenen is geen schande, maar let wel op!

Het kan iedereen overkomen dat er ineens een financieel “gat” ontstaat en in het rood staan niet kan. Als u zeker weet dat u een lening van 500 euro zonder BKR toetsing op tijd weer kunt terugbetalen dan is er gen enkele reden om dit geld niet te lenen. U kunt het financiële probleem ermee oplossen, u lost de lening tijdig af en kunt door met uw leven. Niemand hoeft te weten dat u tijdelijk een lening nodig had.